Onze directeur Ernestine Schimmelpenninck in de Top 50 Women in Sustainable Finance

Ernestine_top50

We zijn ontzettend trots om te vermelden, dat onze directeur Ernestine Schimmelpenninck in de Top 50 Women in Sustainable Finance staat. De Top 50 belicht vrouwelijke leiders in Nederland die zich inzetten voor duurzaamheid binnen de financiële sector. De lijst is voor het 3e jaar samengesteld, dit jaar op initiatief van Nicolette Loonen en WIFS.

WIFS

De genomineerden van de Top 50 zetten zich in voor meer duurzaamheid in de financiële sector en hebben aantoonbare zichtbaarheid en impact op dit onderwerp. Het gaat hierbij om alle facetten van duurzaamheid, passend bij de Sustainable Development Goals van de United Nations.

De vakjury heeft op basis van inzendingen gekozen voor de volgende Top 50 voor 2023, met een eervolle vermelding voor initiatiefnemer Nicolette Loonen als nr 51. In de vakjury van de Top 50 Women in Sustainable Finance hebben plaats: Marguerite Soeteman-Reijnen (voorzitter), Petri Hofste, Marilou van Golstein Brouwers, Faisal Setoe, Stephan Veen en Rinke Zonneveld.

Bekijk de volledige lijst hier.

Wij willen graag alle andere genomineerden, maar ook alle andere vrouwen die werken aan het verduurzamen van onze sector, feliciteren. Samen maken we het verschil. En natuurlijk bedanken we ook de WIFS.