Belangrijke documenten

Hier vindt u belangrijke documenten over Fair Capital Partners vermogensbeheer, zoals de algemene voorwaarden en uitleg over het depositogarantiestelsel.

Persoonsgegevens
en uw rechten

Wanneer uw klant bij ons bent of onze website bezoekt, verwerken we uw persoonsgegevens. U heeft hier zelf natuurlijk ook wat over te zeggen. Welke rechten u precies heeft, leggen we hier uit.

Tarieven Fair Capital Partners vermogensbeheer

De beheervergoeding van Fair Capital Partners vermogensbeheer bestaat uit twee onderdelen: de vergoeding voor het vermogensbeheer en de kosten van de effectenbank.

Vergoeding
Fair Capital Partners
vermogensbeheer

Welke diensten
krijgt u hiervoor?

Kosten effectenbank

Wij maken gebruik van de diensten van effectenbank InsingerGilissen Bankiers N.V., onderdeel van KBL Private Banking Group., ABN AMRO N.V. en  Van Lanschot Kempen N.V..  U betaalt een vast percentage van het belegde vermogen aan deze effectenbanken. U betaalt deze vergoeding voor het aan- en verkopen en bewaren van effecten en de effectenadministratie. De actuele tarieven vindt u in uw beleggingsvoorstel. 

 

Kwaliteit van de uitvoering van de transacties

De voordelen van
Fair Capital Partners
vermogensbeheer

Voorbeeld kosten Fair Capital Partners

U kunt hier voorbeelden van de kosten van Fair Capital Partners downloaden. Deze voorbeelden geven een indicatie van de kosten in euro’s en als percentage van het beheerd vermogen.Voorbeeld kosten FCP Vermogensbeheer.

Uw vermogen duurzaam en persoonlijk laten beheren kan bij Fair Capital Partners vanaf € 350.000. Onze vermogensbeheerders staan voor u klaar.

Uw vermogen
duurzaam en persoonlijk
laten beheren