Groene experts om te volgen op Linkedin

LinkedIn

Wie in Nederland plaatsen de interessantste bijdragen op het gebied van klimaat en duurzaamheid? LinkedIn maakte een top 10 met de belangrijkste duurzame voices, waaronder Babette Porcelijn-Hamburger, Jelmer Mommers én Piet Sprengers. 

Top Voices Duurzaam Nederland

Ter ere van de COP27, VN Klimaatconferentie 2022, die dit jaar in Egypte plaatsvindt, maakte LinkedIn een top 10 met de belangrijkste experts op het gebied van duurzaamheid. Wie zet de toon en verandert het klimaatdebat? Wie geeft er hoop in deze klimaatcrisis? In de top 10 staan onder andere Jelmer Mommers, correspondent Democratie en Klimaat bij De Correspondent. Hij deelt op LinkedIn zijn visie over hoe we de aarde leefbaar kunnen houden. Ook Babette Porcelijn-Hamburger is een belangrijke stem op LinkedIn en ze drukt geregeld haar volgers met hun neus op de verborgen impact die we allemaal hebben. 

Naast nog zeven andere inspirerende experts die de top 10 hebben gehaald staat ook Piet Sprengers in het rijtje. Piet Sprengers houdt zich bij ASN Bank bezig met de duurzaamheidsstrategie en beleid. Met zijn bijdrages houdt hij je op de hoogte van de duurzame financiële sector, een plek in de top 10 als gevolg.

Lees hier meer over de top 10.