ASN Impact Investors winnaar van de duurzame producten Cashcow Award

ASN Impact Investors

Tijdens de BeleggersFair op 4 november maakten ze de winnaars van de Cashcow Awards 2022 bekend. ASN Impact Investors won in de categorie duurzame producten, gefeliciteerd!

ASN Impact Investors

De Cashcow Awards worden uitgereikt aan de financiële instellingen die de beste dienstverlening richting particuliere beleggers biedt. Dit jaar waren er veertien verschillende categorieën. In de categorie duurzame producten was ASN Impact Investors de winnaar.

San Lie, directievoorzitter van ASN Impact Investors zei hierover: ‘Het is ons doel om duurzaam beleggen zo toegankelijk mogelijk te maken, met optimaal rendement voor de belegger en voor de wereld. De prijs is een erkenning dat we daarin slagen en bevestigt dat ASN Impact Investors een leidende rol vervult op het gebied van duurzaam en impactbeleggen. Dat lieten we vorig jaar nog zien met de introductie van het ASN Biodiversiteitsfonds. We blijven nieuwe manieren ontwikkelen om een goed rendement te koppelen aan onze doelstellingen voor klimaat, biodiversiteit en mensenrechten.’