Dit is... Chainable

Chainable produceert en installeert modulaire en circulaire keukens die speciaal zijn ontworpen voor woningcorporaties en institutionele beleggers met sociale- of lage-huurwoningen. Op deze manier zorgt Chainable voor circulaire inzet van grondstoffen, sterke beperking van de CO2 uitstoot en lage milieukosten in de keukenbranche.

"Chainable is voor circulaire inzet van grondstoffen"

Een circulaire keukenmarkt

Chainable is vastberaden de traditionele keukenmarkt meer circulair te maken en biedt woningcorporaties en beleggers modulaire herbruikbare keukens. Waar woningcorporaties nu na 15 jaar de keukens in woningen moeten vervangen en het grootste deel van de materialen op de schroot eindigt, biedt Chainable een 82% circulaire keuken met een modulair klikbaar basisframe dat 60 jaar meegaat. Op het basisframe worden losse panelen geklikt die na verloop van tijd snel vervangen kunnen worden. Hierdoor is veel minder materiaal nodig. Oude materialen brengt Chainable weer terug in de keten.

KAAS, oftewel Kitchens – As – A - Service

De keukens van Chainable worden aangeboden in een Kitchen-as-a-Service model, ofwel K-a-a-S model. Dit concept maakt het mogelijk om de keuken geheel of deels te leasen. Koop is ook mogelijk, in dat geval wordt een terugkoopgarantie geboden. Dit maakt het model interessant voor corporaties, vanwege de onderhoudsservice, en garandeert circulariteit van de keuken.

Bovendien liggen de kosten op langere termijn beduidend lager dan bij een traditionele keuken, omdat het frame in die 60 jaar zeker twee a drie keer van nieuwe schil kan worden voorzien.

Het frame kan in 60 jaar zeker twee a drie keer worden voorzien van een nieuwe schil.

Ook investeren met impact?