Dit is... Tap Electric

Tap Electric zorgt voor een versnelling van elektrisch rijden door zowel de auto-eigenaar als de laadpuntexploitant een verbeterde ervaring te bieden en ze moeiteloos aan elkaar te verbinden.

Elektrisch laden moet makkelijker worden

Op dit moment is ongeveer één vijfde van de nieuw verkochte personenauto’s in Nederland volledig elektrisch. Dit percentage zal de komende jaren geleidelijk toenemen, aangezien vanaf 2030 alleen nog elektrische auto’s mogen worden verkocht. Om dit doel te bereiken, moeten er dagelijks meer dan 600 laadpunten worden geïnstalleerd. Helaas werkt dit over het algemeen nog niet gebruiksvriendelijk, de kosten voor laadpuntexploitanten zijn hoog als gevolg van verouderde softwarecontracten en het systeem is inflexibel. Bovendien is voor elektrische auto-eigenaren het opladen van een voertuig vaak een negatieve ervaring vanwege gefragmenteerde markten, gebrek aan innovatie en ontoereikende gegevens. Tap Electric biedt hier een oplossing voor.

Een veel betere ervaring

Tap Electric is een innovatief platform dat moeiteloos elektrische auto-eigenaren en laadpuntexploitanten met elkaar verbindt. Het onderscheidt zich met transparante prijzen en lage kosten. Door een naadloze verbinding tussen vraag en aanbod te faciliteren, draagt Tap Electric actief bij aan het versnellen van de overgang naar elektrisch rijden in Europa. Met een sterke focus op efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid stelt Tap Electric bestuurders in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot betrouwbare laadpunten, terwijl exploitanten optimaal gebruik kunnen maken van hun laadinfrastructuur. Eigenaren van laadpunten kunnen hun laadpunten binnen één minuut gratis online plaatsen via de app en automatisch betaald krijgen voor het gebruik ervan. Door obstakels weg te nemen en een gunstig ecosysteem te creëren, speelt Tap Electric een belangrijke rol bij het bevorderen van duurzame mobiliteit en het verminderen van de CO2-uitstoot in heel Europa.

Ook investeren met impact?