duurzaam ijsje

Dit is... Nice

Nice maakt ijs van 100% natuurlijke ingrediënten, met fruit uit het seizoen en alleen natuurlijke suikers. Met smaken die variëren van aardbei tot vegan choco hazelnoot biedt Nice een duurzaam en lekker alternatief voor ijsliefhebbers van alle leeftijden.

Natuurlijke, echte fruitijsjes

De manier waarop we nu ons voedsel produceren heeft veel negatieve gevolgen voor de aarde en onze gezondheid. Producten komen van ver en vaak weten we niet eens wat er in ons eten zit.  IJs-merk Nice is opgericht door Nina Kamp, die zich verbaasde over het feit dat er voor haar jonge kinderen geen natuurlijke, échte, fruitijsjes te vinden waren. Het ijs-schap werd gedomineerd door producten die voor het grootste deel bestaan uit poeders en concentraten. Daar moest verandering in komen.

"De lekkerste ijsjes van de beste ingrediënten"

Nice

De lekkerste ijsjes

Nice maakt dan ook de lekkerste ijsjes van de beste ingrediënten. Deze zijn 100% natuurlijk en herkenbaar, zonder rotzooi toegevoegd. Ter vergelijking: het aardbeienijsje van Nice bestaat voor 70 procent uit aardbei; een Calippo aardbei bevat 15 procent aardbeien sap op basis van geconcentreerd sap.

100% biologisch

De ijsjes van Nice zijn 100% biologisch, en daarmee beter voor de bodem en biodiversiteit. Het seizoensfruit komt van telers zo dicht mogelijk bij huis, en hoeft niet de halve wereld over te reizen. Duurzaamheid zit er volledig ingebakken. Ook de verpakking is bijvoorbeeld zo duurzaam mogelijk en bestaat op dit moment uit papieren verpakking met een zo dun mogelijk binnen folie.

duurzaam ijsje

De ijsjes van Nice zijn 100% biologisch, en daarmee beter voor de bodem en biodiversiteit.

Meer weten over duurzame ondernemingen?